Как изглежда утрешният ден за пенсионерите? Несигурно. Как изглежда зимата за

...
Как изглежда утрешният ден за пенсионерите? Несигурно. Как изглежда зимата за
Коментари Харесай

Халил Летифов в Казанлък: Искаме стабилна власт, за да има сигурност в утрешния ден

 Open photo

Как наподобява утрешният ден за пенсионерите? Несигурно. Как наподобява зимата за пенсионерите? Несигурно. Как наподобява утрешният ден за мен, който имам - да съм жив и здрав, 22 години до пенсия? Несигурен. За всички на моята възраст утрешният ден наподобява нестабилно. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Халил Летифов, лидер на старозагорската листа на Движението, на предизборна среща в Казанлък. И продължи: „ Как наподобява утрешният ден за нашите деца, които всички ние желаеме да живеят в България, да се развиват в България и да се осъществят в България? Несигурен наподобява! ”.

 

Каква желаеме всички ние, българските жители, да бъде властта? Стабилна. Искаме постоянна власт, с цел да има сигурност в утрешния ден. Затова и мотото на тази акция е „ сигурност и непоклатимост “ и в утрешния ден, и в бъдещето. Защото политика не се прави за един ден и не се прави от случайници, безапелационен бе Летифов.

 

Казваме „ смяна “ - това е чудесна дума и тя би трябвало да резервира цената, която има. Но какъв е правилото на приемствеността в едно семейство? Бабата, дядото те гледат, майката, бащата те гледат, по-късно децата, внуците - това назоваваме натурален развой. В политиката натурален развой е опитните политици да си отгледат своите големи - младите политици, които да вкарат в политиката хората, които и хабер си нямат от нея и след време те да са „ смяната “, изясни Халил Летифов.

Но тези млади би трябвало да са видели пътя, да са го извървяли. Това е пътят, извървян от господин Илхан Кючюк, който е тръгнал от Габровско, минал е през Младежката организация, с цел да стигне до най-високия пост в Европа, сподели Летифов.

 

Какво значи Движение за права и свободи за нашите съперници и политическия терен? Сигурност, непоклатимост - това значи Движение за права и свободи в политическото пространство, безапелационен бе зам.-председателят на Движението. Той акцентира, че приказките „ нищо не зависи от изборите на 2 октомври “ са цялостна неистина.

 

Ние с вас, всички български жители, които вземат участие на изборите на 2 октомври, ще решат, кои да са 240-имата народни представители. Тези 240 народни представители ще би трябвало да решат утрешния ден, ще би трябвало да обезпечат сигурност, тъй като хората не имат вяра освен на политиците. Те към този момент не имат вяра и на своето бъдеще в България. Това може да се промени на 2 октомври и би трябвало да се промени, сподели Халил Летифов.

 

Забравете приказката, че „ след 3 месеца ще има избори “. Всичко се взема решение на 2 октомври с нашия избор. Това, което сме избрали, това ще е, продължи Летифов. Той цитира прогнозите на социолозите за 6-8 партии в Народното събрание и акцентира, че ръководството ще е съдружно.

При толкоз партии в Народното събрание се изисква разговор. Те би трябвало да признаят, че имат потребност от другия, че имат потребност от експертизата на другите партии, че имат потребност някой да покаже пътя, съобщи Халил Летифов.

 

Отдавна приказваме за икономическо развиване, от дълго време приказваме за стопански напредък в страната. Отдавна предлагаме и нашата стратегия, обвързана напълно със зелената политика. След нас тя стана тематика на цяла Европа и света, и на всички. Но в България не се одобри. Затова, когато споделят „ променяме модел ”, само че този модел е същият като предходния, даже с по-лоши резултати, трябва да забележим какво значи качествената смяна. Качествената смяна значи съответни стойности и резултати за хората, за учениците, съобщи Летифов. И изясни за какво се стопира на децата.

 

Резултатите от външното оценяване на 970 учебни заведения демонстрират, че 27 са с кръгли двойки. 304 или 307 са с триумф под междинен три. Това е резултат от напъните в образованието, възмути се Летифов.

 

Какво е нужно за образованието, за нашите деца в утрешния ден? Сигурност, сподели зам.-председателят на Движение за права и свободи. Той се спря и на нуждата от сигурност за дребните обитаеми места.

 

Властта не е самоцел, за нас е средство за решение на рецесиите и проблемите, заключи Халил Летифов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР